Logo
Dijous 23 de Abril

Tot el diaVine a comprar la teva rosa solidària! Durant tot el dia a l'auditori. Dia de sant Jordi a la Badalona Home Design. Amb la presència d'escriptors i firma de llibres.

Dijous 23 de Abril

18ha l’Espai Joc d’Infants l’Estel. Conte de Sant Jordi a càrrec de la Llar d'infants L’Estel.

Divendres 24 de Abril

18ha l'Auditori. Xerrada sobre pintura chalk paint: “Autentic Chalk & Lime Paint: la pintura natural que t'ajudarà a fer un canvi radical en els teus mobles i parets”. A càrrec de Neus Iserte. / www.crearecicladecor / www.chalkpaint.es / hola@crearecicladeco

Divendres 24 de Abril

21ha l’Espai Zebra. Desfilada de moda “Fashion Show QKR”, Pilar Cucart. Amb la col·laboració especial de: Blanca Miró, Gigi Vives i Alex Riviere. Amb la presència de grans marques com Sita Murt, TCN i Hartford, entre d’altres... Imprescindible invitació, cap

Dissabte 25 de Abril

Tot el diaa l'Auditori. Viu una experiència de realitat virtual amb Tworeality i endinsa’t en espaisincreïbles. A càrrec de www.Tworeality.com i www.realmore.es

Diumenge 26 de Abril

11ha l'Auditori. Filmets infantil.

Diumenge 26 de Abril

12:30ha l'Auditori. Com pots fer el teu hort urbà. A càrrec de Josep Pinedo i Pablo Batlle de Quercus Jardiners.

Diumenge 26 de Abril

19ha l'Auditori. Filmets palmarès.

Dijous 30 de Abril

11:30ha l’Auditori. Conferència “El comerç i l’associacionisme. Innovació en el comerç de proximitat”. A càrrec de Rosa Marín, tècnica de Comerç, Competitivitat i Formació de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Divendres 01 de Maig

11ha l'Auditori. Xerrada sobre flors de maig: "El roser de maig, el mes gentil de l’any", a càrrec de Núria Giol.

Dissabte 02 de Maig

19ha l'Espai Restauració. Taller de gintònics ambSarau 08911.

Diumenge 03 de Maig

11ha l'Auditori. “T’agradaria conèixer una mica mésel teu cos i com pots projectar la teva imatge? Imatge 360 graus”, a càrrec d’Àngels Fañanas, Montse J. Sabiote i Pere Sorolla, experts en imatge, esport i nutrició.

Dijous 07 de Maig

19ha l'Auditori. Conferència del Fòrum de Turisme: “L’auge del turisme urbà. El potencial de Badalona com a destinació turística”

Divendres 08 de Maig

18ha l'Auditori. Taula rodona a càrrec de SOMDE. “Som dones, som empresa: dissenyant el present i el futur”.

Dissabte 09 de Maig

11ha l'Auditori. Taller "Feng Shui per crear harmonia a la teva llar". Impartit per Montserrat Beltran.

Dissabte 09 de Maig

A partir de les 18hViu una experiència de realitatvirtual amb Tworeality. I endinsa’t en espais increïbles. A càrrec de www.Tworeality.com i www.realmore.es

Dissabte 09 de Maig

18ha l'espai Restauració.Trobada del Club de la Llana: vine a teixir amb el Club de la Llana, aprèn mentre comparteixes.

Dissabte 09 de Maig

Fins les 24:00Viu la Shooping Night amb BHD, show cooking, dj, espectacles de ball i molt més aquesta nit màgica als diferents espais decorats.

Diumenge 10 de Maig

12ha l'Auditori. “Interiorisme i decoració a lablogosfera. Tips per crear el teu blog i connectar-loa les xarxes socials. La importància de la fotografia il’estilisme. Quins blogs cal seguir a Espanya i en l’àmbit internacional”. A càrrec de Sònia Sanz Heras

Dijous 14 de Maig

18ha l'Auditori. Networking, dirigit per Asindem. Modera: Sonia Carmona.

Divendres 15 de Maig

Tot el diaA l’Espai Restauració. Pop Up. Durant tot el dia podràsgaudir de la cuina finlandesa a càrrec del RestaurantJuuri d’Hèlsinki.

Divendres 15 de Maig

11ha l'Auditori. Conferències Bruguer: “El Color en espais interiors” a càrrec de Ramón Alonso i “Presentació de la nova aplicació VISUALIZER” a càrrec d’Andrea Tugues.

Divendres 15 de Maig

A partir de les 17ha l'Auditori: consultori dejardineria a càrrec de Quercus Jardiners.

Divendres 15 de Maig

A partir de les 21ha l'Auditori: Gala de cloenda BHD'15, solidària en favor de Projecte Àngels. Preu 30€. Reserves a badalonahd@gmail.com

Dissabte 16 de Maig

Tot el diaA l’Espai Restauració. Pop Up. Durant tot el dia podràsgaudir de la cuina finlandesa a càrrec del RestaurantJuuri d’Hèlsinki.

Dissabte 16 de Maig

11ha l'Auditori. Conferència del col·legi Badalonès sobre emprenedoria.

Dissabte 16 de Maig

19ha l’Auditori. Filmets palmarès.

Diumenge 17 de Maig

11ha l'Auditori. Filmets infantil.

Diumenge 17 de Maig

19ha l’Espai Restauració. Taller de mojitos icaipirinhas amb Sarau 08911.