BHD’14,

PRIMERA EDICIÓ DE
LA CASA DISSENY


Tour virtual
Segona edició

La primera mostra Badalona Home Design neix amb la voluntat de donar a conèixer als ciutadans la transcendència del nostre comerç, així com els avantatges que aquest presenta: diversitat, proximitat, sostenibilitat, familiaritat, fiabilitat, serveis especialitzats i preus competitius.

Es tracta d’una exclusiva passarel·la on professionals de l’interiorisme, l’arquitectura i el disseny mostren no només una proposta estètica, sinó també la seva excel·lència a l’hora de treballar. Un aparador obert a la ciutat on els nostres comerços tenen l’oportunitat única de donar a conèixer els seus productes i la seva manera de treballar.

I el marc perfecte per alliberar tota la creativitat dels diferents professionals que hi participen és la Casa Clara, situada en un dels racons més màgics de Badalona: el Parc de Ca l’Arnús. Un espai fins ara desconegut que obre les seves portes a la creativitat, la innovació i el disseny dels professionals de la ciutat, que han fet una interpretació personal d’aquest espai.

La presència conjunta de les diferents propostes dona lloc a una interessant exposició que s’unifica en un espai cromàtic comú assessorat i patrocinat per Bruguer.

Un projecte que no hagués estat possible sense l’ajuda de Projecte Angel, i que es completa amb la col·laboració de diferents artistes de la nostra ciutat, que exposaran algunes de les seves obres durant els dies de la mostra.

Badalona Home Design us brinda l’oportunitat de gaudir en un espai únic, d’un fantàstic esmorzar o un dinar, i a la tarda fer una copa a l’espai de restauració.


Us hi esperem,