Small concurs foto

CONCURS DE FOTOGRAFIA BHD

#concursBHD14
Amb motiu de la primera edició de Badalona Home Design, neix el “Concurs de fotografia BHD”, organitzat a Instagram, i obert a totes aquelles imatges relacionades amb la ciutat de Badalona. Busquem les 10 millors fotografies que representin a la nostra ciutat!!!
COM PARTICIPAR

Podeu participar en el concurs, tant si les vostres fotografies han estat realitzades amb càmera reflex o mòbil, sempre que les pugeu a Instagram amb l’etiqueta #concursBHD14.


QUAN PARTICIPAR

El concurs es obert del 28 d’abril a les 8:00h. fins al 20 de maig del 2014 a les 8:00h.


EXPOSICIÓ I ENTREGA DE PREMIS

Es seleccionaran 10 fotografies, totes elles guanyadores, que seran exposades en el jardí interior de la Casa Clara al Parc de Ca l’Arnús de Badalona durant el certamen del primer Badalona Home Design’14, que tindrà obertes les seves portes del 24 de maig al 15 de juny.


L’espai estarà patrocinat per TOT MARC que obsequiarà als 10 guanyadors amb la impressió de les seves fotografies en suport Rigdipan 40x40 als 10 seleccionats del concurs.


PREMIS Entre les 10 millors fotografies es premiarà de la següent manera:

· del 1er al 3er premi: de 3 sopars per a dues persones, restaurant Can Frai. · del 4art al 5è premi: de 2 entrades Sala Vip al Sarau per a 4 persones, amb ampolla de cava. · del 6è al 10è premi: de 5 samarretes viatgeres de @samarretes.L’Entrega de premis es realitzarà el dia 24 de maig a les 19:00 h. Durant l’entrega i per gentilesa de Sarau es repartiran cerveses Moritz a tots aquells assistents acreditats (mitjançant el seu registre a http://goo.gl/nLq1nS ).