Small imm 4

Concurs Instagram Badalona Home Design'15

La segona edició de la Badalona Home Design promou el #concursBHD15 de fotografia dels espais exposats a la ‘Badalona Home Design’ 2015 a l’antic edifici de Correus de Badalona. El concurs està organitzat a Instagram i obert a tothom.

COM PARTICIPAR

Podeu participar en el concurs, tant si les vostres fotografies han estat realitzades amb càmera reflex o mòbil, sempre que les pugeu a Instagram amb l’etiqueta #concursBHD15.

 

QUAN PARTICIPAR

El concurs es obert del 23 d’abril a les 8:00h. fins al 10 de maig del 2015 a les 24:00h.

 

EXPOSICIÓ I ENTREGA DE PREMIS

Es seleccionaran 10 fotografies, totes elles guanyadores, que seran exposades en el hall de l’antic edifici de Correus de Badalona. L’espai estarà patrocinat per TOT MARC que obsequiarà als 10 guanyadors amb la impressió de les seves fotografies en suport Rigdipan 40x40 als 10 seleccionats del concurs.

 

PREMIS

Entre les 5 millors fotografies es premiarà de la següent manera:

El 1er premi constarà d’una nit a l’hotel Hilton Girona. Obsequiat per Top Congress.

El 2n premi constarà d’una Smartbox. Obsequiat per Badalona Home Design.

El 3er premi constarà d’un sopar al restaurant Tariq de Badalona. Obsequiat per Tariq.

El 4rt i 5è premi constarà de 2 entrades Sala Vip al Sarau per a 4 persones, amb ampolla de cava. Obsequiat per Sarau 08911.

 


L’Entrega de premis es realitzarà el dia 17 de maig a les 18:00 h. Durant l’entrega i per gentilesa de SOLAN DE CABRAS es repartiran cervesetes a tots aquells assistents acreditats mitjançant el seu registre a
http://goo.gl/forms/D3t4r1G8Gl

Qui s’ho perdrà??? Aforament màxim 100 persones. Ahh!! I les imatges podran ser utilitzades sense ànim de lucre per l’organització de la Badalona Home Design en futures publicacions.

Moltes gràcies a tots i ànims!! A concursar!!