L'antiga oficina de
CORREUS

obre les portes a la

SEGONA EDICIÓ DE
CASA DISSENY

Logo

La segona edició de Badalona Home Design ja és una realitat. Un any desprès de l’èxit de la primera edició i havent consolidat el certamen a la nostra ciutat, volem superar de nou les expectatives, en un espai molt diferent; un edifici industrial dels anys cinquanta del segle passat, una estampa emblemàtica de la nostra ciutat. I mai adjectivat amb més raó de causa, ja que la Badalona Home Design d’enguany es durà a terme a l’antiga oficina de Correus.

BHD tornarà a ser la gran cita de l’interiorisme, l’arquitectura i el disseny.

El visitant hi trobarà espais per a la inspiració, presentació de tendències, ambients únics i de total avantguarda.

La cita acollirà de nou exposicions d’art, conferències, tallers, xerrades i activitats per a tota la família.

Repetim també amb el nostre espai de restauració, decorat especialment per a l’ocasió per un dels interioristes, que oferirà les delicatessen de Pastisseria Comas.

Esperem la vostra visita. Segur que us encantarà!Una mica d'història...

P.S. Sabíeu que de l’any 1940 al 1954 es va dur a terme la cremada del dimoni a l’esplanada on s’alça ara l’edifici? Realment, no podíem haver escollit millor lloc per mostrar el flamant disseny de Badalona.

L’oficina de correus anterior a la de la Plaça de L’Assemblea de Catalunya, estava al carrer del Mar.

El sota de la Plaça de Correus són runes romanes de l’antic Baetulo, les runes es varen cobrir amb sorra de la platja, runes d’obra i terra del Cristall. Ni deien les excavacions.

Badalona va ser una de les principals ciutats industrials de l’estat, l’antiga oficina de correus es fa petita. El setembre de l’any 1958 queda inaugurat el nou edifici de Correos y Telegrafos, tot i que uns mesos abans ja estava en funcionament.

Durant els actes del 18 de juliol de 1958 es visita l’edifici destinat a casa Correus i Telègrafs. Assisteix a la visita Julián Reizábal, administrador provincial de Correus, Fernando Costa, administrador provincial de Telègrafs i Filiberto García Hurtado, administrador local de correus. L’edifici ja està acabat, però no s’inaugurarà fins al mes de setembre.

L’any 2009 tanquen l’edifici per manca de pressupost a causa de l’elevat cost que representa les obres de rehabilitació. El propietari actual de l’edifici és Correos y Telegrafos, i encara avui dia no se sap que s’hi farà.