Small badagres 1

BADAGRES,

industrials

JA FA 30 ANIVERSARIS QUE CONSTRUÏM AMB TU LA TEVA LLAR.

Badagres es sosté gràcies a dos pilars fonamentals: el treball comú i la cohesió d’un equip on tothom és imprescindible, que ofereix no només un tracte professional i d’excel·lència al nostre client, sinó també humà i proper, i el considera tal com és, únic i especial.

A més a més d’intentar que a badagres es senti com a casa, creiem que oferir la millor qualitat és un requisit de mínims. Aquí hi trobarà les primeres marques del sector domèstic, adequades a cada projecte, a cada somni; un compromís per cercar l’opció més adequada a les seves necessitats i objectius. el nostre equip d’interioristes estarà al seu costat en tot moment, i l’aconsellarà professionalment i de manera constant durant tot el procés de materialització del bany, la cuina o la reforma que sempre havia somiat.

Badagres va néixer amb tres objectius que segueix buscant amb el mateix entusiasme i diligència que al principi: satisfer, ajudar i aconsellar el millor possible al nostre client, que cada vegada que vingui a badagres senti que torna a casa seva.

“L’extrema complicació és contrària a l’art” Claude Debussy

Badagres busca de nou, mitjançant aquesta proposta, trencar els esquemes que sostenen l’imaginari comú de la cuina i la manera com aquesta es dibuixa. Naturalment inquiets, vàrem deixar entreveure quelcom en la passada edició de la Badalona Home Design que creiem reafirmar en l’edició d’enguany; no ens agraden les coses fàcils, fet que ja s’ha provat, ni la monotonia a la qual sovint es sotmet el disseny i la concepció dels espais quotidians de la llar. Això sí, ens agrada posar als nostres clients les majors facilitats per adquirir la cuina o el bany no tan sols que necessiten, sinó que desitgen, indagant i extraient les formes i els temes que més encaixen amb les personalitats i estils de vida. A Badagres no treballem només per metres quadrats, sinó també per emocions, sempre mesurat amb el cartabó de la professionalitat i l’originalitat.

Sense perdre el focus en la necessitat de construir un espai que ha d’acomplir una funció concreta i, conseqüentment, ha de proporcionar les màximes facilitats per fer-ho; tots els elements de la cuina es troben dins la nostra proposta, units per la pulcritud de les línies en un marc lluminós i ple d’oxigen. Buscant integrar els elements de la cuina dins el suport del mateix espai, ens trobem amb una proposta molt oxigenada, que ofereix la màxima llibertat de moviment dins la cuina.

Un reducte diàfan que s’integra i es mimetitza en l’harmonia global que impera dins el loft. Seguint-ne així els dos principis establerts en el marc comú, hem fet de l’art la nostra bandera i principal element decoratiu, que transforma l’espai i canalitza alhora la nostra pulsió per pintar fora línies; un graffiti, mostra de l’art urbà i paradigma de l’excel·lència que l’expressió que fuig de l’academicisme habitual pot demostrar, es col·loca a la proa del recorregut visual de l’espai. Tal com en la cuina es busquen els contrastos per estimular els sentits, aquesta idea la transportem a l’espai trencant el ritme suau, eteri, que l’inunda amb un ritme potent i explosiu com és aquesta obra d’art urbà, remarcablement arriscada en contingut i plasmació. En un segon pla, però també com a element trencador de l’hegemonia blanca del total,hi trobem el llum de sostre; una peça treballada de coure i l’imaginari de la qual trenca també esquemes dins el conjunt.

Finalment, només ens queda afirmar que seguim alhora amb el segon precepte del projecte comú; crear un espai original però que alhora sigui assequible i adaptat a les necessitats del temps que corren. No creiem en el luxe de l’originalitat, ni en la reserva per a uns quants afortunats de l’exclusivitat en la ideació i forma d’allò que és propi. Creiem que la passió per trobar allò que es busca, la pulsió inherent de revestir de la pròpia essència l’espai que anomenem casa nostra és qüestió de mínims. Benvingut a casa teva.

Ctra. B-500 Km. 3,2
08391 Tiana

T. 93 395 03 11
info@badagres.com http://www.badagres.com