Small zebra 1

ZEBRA,

design + retail

Zebra va ser fundada el 2002 i compte ja amb  una experiència en el sector de més de 15 anys.

Es una empresa especialitzada en potenciar la imatge de marca al punt de venda, tant a nivell nacional com internacional. La nostra especialització abarca des de  projectes per Shop in Shop com Travel Retail i espais Promocionals. Dissenyem i gestionem projectes per als nostres clients amb un servei molt ampli, ens considerem una empresa de serveis, ja que realitzem el disseny, la producció, la gestió i la implantació arreu del món.

La il·lusió per la feina ben feta i un gran equip, ens ajuden a créixer constantment donant el servei que els nostres clients necessiten.

La nostra inspiració per a aquest espai neix d’un somni sobre un carter que viatja cada dia amb milers d’històries plenes d’emoció a la saca i que tenen com a origen o destí la nostra ciutat de Badalona.

El seu camí deixa una estela de cartes que omplen un immens espai i que acaben dipositant-se a la banda dreta de la recepció, on s’hi ha ubicat una paret que dóna cabuda a les històries i els comentaris que els nostres visitants de la BHD d’aquest any volen compartir o ens regalen amb la seva imaginació.

Amb el disseny d’aquest espai, Zebra ha volgut transmetre la idea d’un món completament globalitzat i en comunicació contínua. Sense fronteres físiques però que segueix valorant l’estètica com a pilar de vida. El disseny forma part de la nostra realitat i enriqueix el que ens envolta.

A Zebra, els nostres projectes són gestionats amb la mateixa naturalitat i professionalitat, sigui quina en sigui la ubicació final. L’any 2014 vam tancar els resultats de la companyia amb un increment del 35% en l’àrea internacional, però continuem tenint a Badalona els nostres orígens i la nostra raó de ser. Tres quartes parts dels integrants del nostre equip són residents a Badalona i n’estem molt orgullosos.

Esperem que gaudiu amb nosaltres del nostre espai i ens acompanyeu en el nostre somni.

Mestre Lluís Millet, 5-7, baixos
08911 Badalona - Barcelona

T. +34 933 847 397
zebra@zebradc.com http://www.zebradc.com