Small perfyplast 1

PERFYPLAST,

fabricants de peces en resina de polièster

Perfyplast , constituïda a Badalona fa trenta-quatre anys, està dirigida per Fèlix i Pere Cisa.

Amb diverses línies de producció, destaquem el departament d’In&Out , des del qual presentem en aquesta edició de la BHD 2015 la manera d’arranjar el badiu o la terrassa buscant-ne una renovació total, per aconseguir un lloc modern i acollidor on passar-hi les millors vetllades.

Les jardineres fabricades en diverses formes i mides combinades amb tarimes de fusta, mobiliari adequat per a la intempèrie, gespa natural o artificial i una il·luminació adequada transformaran el teu badiu o terrassa en un lloc totalment diferent i agradable on poder desconnectar de l’entorn.

Posem a la teva disposició un equip de tècnics professionals en decoració i paisatgisme per poder dur a terme tot el projecte des del començament fins al final, perquè no t’hagis de preocupar de res.

Col·laborem amb les millors empreses en materials per a l’exterior com Fustes Alberch per a la fabricació de tarimes i terres flotants; Resol, especialitzada en mobiliari d’interior i exterior, i jardineria Mones, especialistes en plantació i manteniment de jardins.

Occitània, 22
08911 Badalona

T. 93 389 10 08
cisa@perfyplast.com http://www.perfyplast.com