Small txell

Meritxell Llubià,

Interiorista

Triar un producte, buscar-lo i treure’n el màxim profit. Aquesta ha estat la línia que hem seguit per dissenyar l’espai de l’edició del 2015 de la Badalona Home Design.

La nostra convidada especial al bar ha estat la rajola de gres ceràmic.La coneixem tots; en poca o molta quantitat la tenim a les nostres cases. Però en aquest projecte hi hem posat una marcada intenció de fer-ne un ús diferent al que en tenim costum.

A través d’un teixit de peces, diferents mides, textures i colors, hem creat una pell que cobreix terra i parets i que, com si fos un òrgan viu, s’adapta a la geografia que troba pel seu camí, puja per la barra i torna a baixar per fer via cap a la paret. La rajola, traslladada fora del seu lloc habitual, permet crear un petit univers d’elements iguals però amb caràcter totalment diferent, com els usuaris dels bars: tots iguals i tan únics cada un. Per fer la intervenció completa, el moblament de l’espai ha estat dissenyat exclusivament per a aquest projecte: taules, cadires i tamborets de línies rectes amb la base de gres, acolorit i alegre.

Tot el projecte ha estat basat en la intenció de retrobament i reconeixement de la rajola; treure-la de banys i cuines i ensenyar-la sense complexos en espais de lleure i oci, els nostres bars i restaurants, en botigues i fins i tot en oficines. Trepitjar-la, prendre-hi el cafè a sobre, que sigui la base de signatures potser importants a la nostra vida, col·locar-la només en un petit espai que volem que sigui especial... Així és com la presentem, rica en variants i rica en maridatges amb altres acabats que sempre fan que guanyi en vistositat i categoria.

La picada d’ull a l’edifici que habitem aquest any és la gran làmpada central: una escala trobada tot passejant pel soterrani serveix per penjar unes dues-centes bombetes incandescents, totes diferents.

Així és com Meritxell Llubià Sanjuán Interiorista i Badagrés us presentem el nostre bar, i només ens queda convidar-vos a gaudir-ne.