Small dormitori bhd 1

Núria Tuca i David Rius,

Interiorista i Arquitecte

Som un equip de professionals amb una dilatada experiència, encarem cada projecte com un nou repte, escoltant i interpretant les idees del client, analitzant les possibilitats i buscant la millor solució.

Oferim serveis integrals tant tècnics com creatius, donant resposta a les necessitats del client més exigent. Duem a terme projectes d’arquitectura, rehabilitació, interiorisme i decoració d’habitatges, locals comercials i oficines.

Av. Comunitat Europea 6-8-10

08917 Badalona

T. 93 392 94 51   

www.unifadisseny.com

Unifa disseny, empresa dedicada a projectes de reformes integrals, restyling de banys i cuines, així com fusteria i parquet, ha treballat en l’execució de l’obra.

Empresa emprenedora i amb una dilatada experiència que sempre s’ha caracteritzat pel seu esperit inquiet i innovador, encara cada projecte com un nou repte en el qual poder superar-se.

MEMÒRIA PROJECTE

Passat i present s’uneixen per definir l’interiorisme d’aquest espai ideat per l’arquitecte David Rius i la interiorista Núria Tuca.

La idea del projecte partirà  de conservar les estructures donades i  treure partit d’aquests trets tan característics.S

ostres alts, amplis finestrals i peces d’estricta estètica industrial marcaran la pauta a l’hora de fer la intervenció.

L’espai representa una suite d’hotel i aprofitant aquest aire de loft novaiorquès volem recrear un ambient proper, harmònic i còmode on el viatger se senti com a casa.

Busquem un estil contemporani, càlid, funcional i natural, i és per això que donem molta importància a l’elecció dels materials; la pell de l’espai ha de perdurar en el temps, envellint bé, amb una ànima pròpia. Així doncs, la fusta, el cuir, el ferro, les pedres naturals, els metalls i els teixits com el lli o la llana vestiran el resultat final.

Utilitzarem tonalitats neutres en el pla general i el color en petites dosis, com ara en teixits, obres d’art o petits arranjaments florals. A la zona del bany la neutralitat dels tons serà trencada pel verd natural de les plantes i crearà un petit jardí interior que serà visible a tota l’estança a través de la mampara de ferro i vidre, que separa i uneix alhora.

La il·luminació és clau a l’hora de crear l’ambient i, per tant, utilitzarem punts de llum general, llum puntual  i dirigida fent servir aplics, flexos i làmpades de peu, i llum indirecta per emfatitzar i donar presència a determinats elements de l’obra.