Small 2 1

Contract Solutions i Bnestar,

Industrials

CONTRACT SOLUTIONS

Home Staging | Interiorisme | Rehabilitació

Som un estudi amb una extensa experiència des de 1997. Contract Solutions  neix amb l’objectiu de prestar tots els serveis necessaris per a la gestió integral d’obres.

La nostra missió és oferir un  servei de qualitat, per a la seva completa satisfacció. Assessorem els nostres clients per donar-los la millor solució, funcionalitat i disseny, supervisant i executant l’obra amb la garantia d’un equip especialitzat i qualificat del sector.

 

BNESTAR

Seguretat | Alumini i ferro | Tancaments | Tendals | Il·luminació | Paisatgisme A Bnestar t’obrim una finestra al confort, harmonia de seguretat i confortabilitat a casa i a l’espai de treball. El nostre compromís és oferir uns serveis al gust del client amb el nostre assessorament.

El nostre ideal és proporcionar Bnestar a l’espai i crear un cert dinamisme de l’interior amb l’exterior. Fabricació i taller propi.

BADALONA HOME DESIGN | DOS ESPAIS D’ESTIL INDUSTRIAL CONTEMPORANI EN 30 m2 aprox.

Sobrietat, tradició i tendència en un espai quadrat de 30 m2 aprox. format per dos ambients separats i delimitats pels materials que els representen en aquest projecte: microciment, fusta i rajola hidràulica queden, en aquest cas, articulats per un estil industrial contemporani.

Una composició molt ordenada, tant formalment com visual, per mostrar dos dels espais més importants d’una llar que, sovint, són els grans oblidats en una reforma. L’espai està pensat per facilitar-hi l’accés i el trànsit dels visitants; que siguin aquests els que aconsegueixin arribar a cadascun dels racons dissenyats per mostrar les formes i els materials que més representen, actualment, la paraula trending en zones d’aigües, cuines i annexos a aquestes.

Una planta quadrada amb una exposició perimetral; un frontal lineal que recorre tota la façana i que comença sent un element d’obra que soluciona les necessitats d’un bany i acaba sent un moble de fusta amb pica integrada per a la cuina. La gran dutxa, transitable per als visitants, juga amb l’ambigüitat formal i mostra un espai híbrid entre una gran zona d’higiene personal i un espai per relaxar-se, fresc i molt primaveral que tant podria ser exterior com interior.

L’illa de la cuina pretén mostrar, una vegada més, la importància del disseny i de les expectatives posades en aquestes zones de la llar que, sense ser gairebé mai les més grans, són les que marquen la diferència i les que destaquen quan es projecta una reforma. En el projecte que ens ocupa l’illa es converteix en una gran zona de focs/treball seguida d’una barra o zona de menjador, resolta amb el mateix material i altura, per a quatre persones.

De la mateixa manera que s’ha pensat en el contrast dels materials del bany (microciment i rajola hidràulica) amb el de la cuina (fusta) com un tret contemporani, també fem al·lusió al grat retorn d’aquells materials com el parquet espiga o, una vegada més, la rajola hidràulica, per convertir-ne la lògica unió espacial en la transició de dues zones separades pels seus usos.

El contrast del gris negre i el marró de la fusta ens proporciona un entorn industrial perfecte per a l’edifici que ens acull; tant és així que no podíem deixar, una vegada més, de fer l’ullet al moviment en qüestió donant un gran protagonisme a les fusteries, les segones grans oblidades en una reforma i, no obstant això, les encarregades de mantenir la temperatura de la llar i el soroll fora i no dins, potenciar la llum i vestir els elements verticals de la casa.

Materials nous i no tan nous donen forma a un espai industrial contemporani que pretén jugar amb els contrastos d’usos i acabats per sorprendre al públic i mostrar el disseny d’aquelles zones i d’aquells elements d’una casa o pis que de vegades oblidem i són els responsables de fer d’un habitatge una llar còmoda, confortable i per gaudir.