Small julinin 1

JULI NIN MOBLAMENT,

interioristes

Amb un tarannà  afable i familiar juli nin moblament porta 26 anys donant-los servei. el seu segell es reconegut per la qualitat i aplicació de les últimes tendències en decoració i interiorisme, sempre lligat amb un toc elegant, que fa que les seves decoracions perdurin amb el temps.

DESCRIPCIÓ DE LES EMPRESES

Aquest projecte ha estat realitzat per un grup de quatre empreses del sector de la reforma i l’interiorisme, comptant totes i cada una d’elles amb una llarga trajectòria dins la ciutat de Badalona; Tendals Zaballos, especialitzat en la realització de tot tipus de tendals i demostrada capacitat per donar solucions innovadores dins el seu àmbit; Decus Parquets, especialistes en terres de parquets, sempre dins de les noves tendències i amb productes d’alta qualitat; Badagres, amb una llarga trajectòria en el mercat de la construcció i immersos en els últims anys a la cuina i el bany; i  Juli Nin Moblament, despatx d’Interiorisme i botiga de mobiliari de qualitat amb 26 anys dins el sector del moble de disseny.

Tots plegats col·laboren dins aquest projecte, juntament amb molts d’altres que es duen a terme dins la nostre ciutat i fora d’ella.

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

“Màxima creativitat amb el mínim de recursos” ha estat la base, el punt de partida a seguir per el nostre equip de treball. Conscients de la situació social en la que ens trobem, on l’optimització dels recursos econòmics s’ha tornat imprescindible, volem que aquest fet no sigui cap impediment a l’hora de seguir cercant el gust per la innovació, el disseny i el producte de qualitat. Conseqüentment, hem fet front a un projecte on l’enginy ha estat el nostre màxim valor per sobre de les grans despeses, respectant al màxim l’espai industrial del que vàrem partir al trobar-nos en l’edició d’enguany a l’antic Correus de Badalona, recollint-ne l’essència per afegir-hi volums, colors i una nota d’art que culminen en un loft on impera la originalitat com a principal estendard.

Aquesta proposta és la nostre carta de presentació singular als visitants; suggerint diferents jocs decoratius que els facin pensar i sentir a tots i cadascun d’ells coses diferents. El projecte consta de 5 parts diferenciades, que s’uneixen formant un loft (dormitoris, saló, cuina,... inclòs un pati interior). Com a fil conductor l’art en les seves múltiples vessants, que es tradueix des d’un mural urbà a la cuina, a un penjoll de miralls sobre el llit; fins la poesia hi té cabuda.

Demostrant així que, fusionant qualitat i imaginació, podem aconseguir espais personalitzats i diferents que permeten als nostres clients tenir una llar feta al seu gust i semblança, ja que:

“SI NO HI HA DUES PERSONES D’IGUALS, NO PODEN HAVER-HI DUES LLARS D’IGUALS”

Francesc Layret, 167
08911 Badalona

T. 93 389 48 62
info@julininmoblament.com http://www.julininmoblament.com