Small ergokids  f01 0032

ErgoKids,

Mobiliari

ELS MOBLES QUE CREIXEN AMB TU

Durant els primers anys de vida, els nens i les nenes no paren de créixer i, amb ells, la casa, que s’ha d’anar adaptant a les noves necessitats. Ben sovint, la tasca de transformació de l’espai esdevé tot un repte per a les famílies, desafiant els límits de l’habitatge i el pressupost.

Ergokids ofereix diverses línies de mobiliari que busquen acompanyar els nens en la fabulosa aventura de fer-se grans i ajudar les famílies a mantenir espais més còmodes i enriquidors. La proposta de mobiliari d’Ergokids combina l’alta qualitat dels materials i de la fabricació, un disseny fresc i sorprenent i un preu assequible.

Els productes d’aquesta empresa nascuda i establerta a Badalona estan pensats i concebuts per a tota la família i es defineixen per la capacitat d’adaptació ja que estan dissenyats per mòduls i seguint els valors pedagògics i de compromís amb l’entorn amb què han estat pensats i fabricats.

COL·LECCIÓ ENCAIX

La col·lecció Encaix representa un innovador concepte de moble que s’adapta al creixement de la família i que genera espais de joc i aprenentatge quotidians per als infants. Els mobles estan dissenyats per l’arquitecte Gerard Martínez, amb l’assessorament de l’equip tècnic d’Ergokids. Els mobles es poden comprar en les presentacions recomanades i també per mòduls.

COL·LECCIÓ ALBERA LLAR

Ergokids és una empresa nova, però que suma a la seva proposta l’experiència de vint-i-cinc anys en la fabricació de la col·lecció Albera. Els seus mobles són utilitzats per milers de nenes i nens diàriament en escoles bressol des de fa una bona colla de cursos i ara estan a l’abast del comprador a través de la nova col·lecció Albera Llar. Els dissenys han anat evolucionant (i millorant) gràcies als consells i a l’assessorament de mestres i pedagogues. Ergokids aprofita tots aquests coneixements per presentar la col·lecció: nous models i col·leccions adaptats a l’ús domèstic, seguint els mateixos paràmetres.

Finalment, Ergokids també selecciona els millors mobles infantils d’altres fabricants que compleixen els criteris ambientals i pedagògics establerts.

Les dues col·leccions i la nostra selecció, les trobaràs a la nostra pàgina web i també a la nostra botiga, situada a l’Avinguda Alfons XIII, 72, a tocar de la plaça Pep Ventura, a dos minuts del metro i a deu de l’estació de Renfe.

També ens pots trobar a les xarxes socials i al nostre blog.

Invitació a experimentar a la Badalona Home DesignLa zona dissenyada per Ergokids per a la Badalona Home Design no és un mer aparador, sinó una invitació a experimentar i una oportunitat immillorable per veure els mobles en acció. L’espai es planteja com un «mirall», amb dos espais diferenciats pel color i on trobem els mateixos mobles, però diferenciats pel seu ús. En un trobem representat el món infantil i, a l’altre, el juvenil o adult. Els mobles d’Ergokids tenen una dualitat, que es reflecteix en l’espai; creixen i s’adapten a mesura que el seu usuari (primer un nen, després un jove i finalment un adult) així ho necessiten.

A l’espai hi haurà un lloc on poder deixar empremta de la teva alçada, mitjançant unes vares, per evidenciar la necessitat d’adaptar els mobles en funció de les alçades de les persones. La qualitat dels mobles modulables serà explicada a l’espai amb uns mòduls a escala dels mobles amb què les nenes i els nens podran jugar a apilar i combinar. Al capdavall, els futurs usuaris dels mobles són els que n’han de veure el sentit. I quina millor manera de fer-ho que jugant!

MOBLES QUE CONVIDEN A JUGAR I A IMAGINAR

La llar que un nen es troba en néixer està pensada per a la convivència entre adults i és, massa sovint, un espai poc apropiat per a les seves necessitats immediates. Les famílies acostumen a adaptar un espai separat que permeti donar acollida al nounat amb la idea que hi ha d’haver un espai per a l’infant i un altre per als adults. L’habitació dels nens, però, acaba sent una illa a la casa, una mena de república independent que finalment no acaba de funcionar com a lloc de trobada familiar.

Aquesta distinció entre els espais no s’adiu amb l’experiència d’un nombre cada vegada més gran de famílies. Els infants, des de molt petits, trien de ser «un més» i no algú diferent i a part dels altres.

Cada cop són més les noves famílies (parelles o no) que pretenen fer les coses d’una altra manera. L’habitació dels nens és allà on està la seva família. Per tant els mobles s’han de poder moure còmodament, han de ser prou bonics i originals per poder estar en diferents ambients i han de poder-se muntar, desmuntar, ampliar i reconvertir amb facilitat. Les famílies canvien i també canvia la manera com organitzem el lloc on vivim.

Els dissenys dels mobles que acompanyaran els nostres fills han de permetre crear espais de joc i aprenentatge quotidians per als infants, tot assegurant la qualitat ergonòmica i ambiental. La innovació al servei de la qualitat de vida familiar a les nostres llars.

A aquestes noves famílies es dirigeix la col·lecció Encaix d’Ergokids i el seu plantejament en mòduls. Proposa un nou tipus d’equipament que pretén donar resposta al que serà la vida de la família en els primers anys de convivència, i també més enllà.

Són mobles segurs, adaptats als petits i amb un disseny que convida a jugar i a imaginar. Amb aquests nous equipaments a la llar s’inicia un camí d’apropament a les bones pràctiques de criança, a la possibilitat d’aconseguir una convivència familiar més relaxada i a la descoberta de compartir valors més sans i respectuosos entre tota la família.

Aquesta nova tipologia de mobles és duradora per definició i també respectuosa amb l’ambient i la salut dels nostres infants. Fustes de gestió sostenible, materials naturals de màxima qualitat i proximitat i processos productius sense substàncies tòxiques esdevenen elements d’aquests nous espais de trobada que, a més, han de ser saludables.