Small foto bn

Construcciones Conindec,

constructors

CONINDEC és una empresa familiar del sector de la construcció fundada el 1995 per dos germans; un arquitecte tècnic i un enginyer mecànic.

Des de fa vint anys CONINDEC ha treballat amb els mateixos industrials, fet que garanteix una gran eficàcia i professionalitat en les seves feines.

En aquest cas ens hem ajuntat tres industrials pel disseny d’aquest espai:

“CONSTRUCCIONS CONINDEC, S.L.” “PROJECTESCOMALELLA, S.L.” I “DE ANTAÑO”.

En les tres empreses es dóna molta importància a l’organització de l’obra que proporciona rapidesa i fa que el nostre client valori molt positivament el fet de saber exactament quan es comença i quan s’acaba la reforma.

La nostra filosofia no ha canviat gens d’ençà que es va crear l’empresa, seguim pensant que la millor reina per oferir als nostres clients és tenir passió pel treball que realitzem.

Moltes vegades ens truquen clients als quals ja els havíem fet alguna que altre reforma, I ens diuen de reformar un altre espai sense tenir en compte altres empreses, donat que confien en la nostra forma de fer I amb el tracte rebut.

Aquest és el veritable motiu que ens fa cada dia gaudir de la nostra feina.

MEMÒRIA PROJECTE

Aquest espai ha estat dissenyat per tres empreses que treballem juntes des de fa molts anys, de manera que podem aportar als nostres clients un producte acabat dut a terme per diferents professionals experts cadascun en els seus àmbits.Les tres empreses estan molt lligades professionalment. Una es dedica a la reforma de la llar, la restauració, etc.; la segona està formada per professionals de les instal·lacions de la llar i projectes d’il·luminació de locals, i la tercera s’ocupa del subministrament de mobiliari i complements.

Amb aquest disseny volem crear un espai relaxant on començar el dia sigui un plaer.

Amb el tipus de vida que portem, per a la majoria de persones el dia es converteix en una cursa i no ens adonem que és molt important gaudir dels espais que nosaltres fem servir a diari.Nosaltres incorporem, en aquest disseny, molta transparència entre les diferents zones, i donem especial importància als espais enjardinats, trencant així amb la duresa de les zones tancades i delimitades.

Volem començar el dia a poc a poc, gaudint del fet de llevar-se per treballar o del cap de setmana, tenint vàries zones en una, on la vista no quedi limitada sinó on les múltiples vistes i transparències ens creïn un espai agradable.

A la vegada és una oportunitat d’oferir al visitant la idea que en qualsevol espai es pot fer un disseny personalitzat no modulat.Amb això volem dir que moltes vegades comprem productes estandarditzats que omplen l’espai però no acaben d’encaixar amb la nostra manera de veure la vida.

Creiem que cada espai s’ha de pensar i personalitzar ja que tots som diferents quant a necessitats i maneres de viure.

Com a conclusió, volem oferir al visitant el concepte que ha de fer seu cada espai i moltes vegades aconseguir-ho és més fàcil del que sembla.