Small rm estudi 1

RM ESTUDI D’INTERIORS,

interioristes

RM Estudi d’interiors, fundada l’any 1976, ofereix serveis integrals d’interiorisme i  rehabilitació per a casa teva. Som una empresa jove, que entén les necessitats de cada projecte i ofereix solucions de manera dinàmica i àgil. Més de trenta-cinc anys d’experiència en el sector fonamenten un estil de treball eficaç i professional que et garanteix l’èxit en el desenvolupament i l’execució del teu projecte.

Creiem en l’excel·lència, és la nostra manera d’entendre cada reforma. Gaudim de la nostra feina i tenim un equip apassionat amb mentalitat oberta que sap ajustar-se a les necessitats específiques de cada projecte. Som estrictes en cada pas del procés i ens agrada tenir cura de cada detall perquè els acabats quedin perfectes. Honestedat i compromís són els nostres valors i estudiem cada reforma implicant-nos plenament en el resultat final.

Excel·lència i compromís en la teva reforma somiada.

Descripció del projecte

Una cuina d’estil novaiorquès

Aprofitar la lluminositat, mantenir l’esperit de l’espai i dotar-lo de funcionalitat va ser l’objectiu d’aquest impressionant projecte del magatzem de Correus, reconvertit en loft, en el qual destaca l’àmplia cuina amb illa, el menjador integrat i una completa zona de safareig.

L’amplitud de l’espai i la sensació de llibertat de moviment són els avantatges que ofereix aquest espai diàfan, un espai d’una sobrietat absoluta, de reducció a l’essencial. Sobrietat però sense descuidar cap detall i proporcionant lluminositat i uniformitat estètica al projecte. Aquesta cuina, oberta al saló i al dormitori, es converteix en centre neuràlgic, en un lloc de trobada i celebració.

Sota el gran finestral s’ha disposat un lineal de cuina amb mobiliari Santos, model Umbra, en acabat gris antracita, que juntament amb l’aparença llisa i uniforme de la pedra del taulell de cuina facilita les tasques de neteja i assegura una alta resistència a les fonts de calor. Incorporar un canaló de ferro sota la finestra permet crear un espai extra per situar les plantetes aromàtiques i dóna a la cuina el verd de contrast.Davant del lineal s’ha disposat una illa de disseny propi, d’aspecte lleuger però ferm, amb una zona de cocció de màxima qualitat formada per electrodomèstics Gaggenau, que dóna calidesa a aquest espai únic.

En una de les cantonades de la cuina, la nevera SMEG, el forn i la vinoteca s’enquadren en cubs de ferro que queden integrats en l’ambient.

El revestiment del terra amb paviment continu decoratiu de color gris de la marca Weber aconsegueix resistència i decoració en un mateix paviment.

ZONA DE RENTAT I PLANXA

També hem creat un safareig mantenint l’estil del loft. Un espai que, encara que moltes vegades és oblidat, hem convertit en una àrea pràctica i ordenada on cada element té el seu lloc específic: la zona de treball i la pica auxiliar, l’emmagatzematge amb tremuja per a roba i la zona de planxa. Al davant, mobles de columna per a planxa, roba, articles de neteja, aspirador i accessoris. Zones separades per optimitzar funcions diferents.

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

RAMA, Fusteria d´alumini

FRESCO Y CANELA, Pintura decorativa

RENOVA COLOR, Pintura

WEBBER, Paviment continu

GLF, Fusteria

NEOLITH, Porcellànic

EVONEON, il·luminació

QUERCUS, Jardiners.

Avinguda Sant Ignasi de Loiola, 66
08912 Badalona

T. 93 388 25 50
info@rmestudi.com http://www.rmestudi.com