Small decus 1

DECUS PARQUET,

parquets & interiorisme

SINGULARITAT I INNOVACIÓ

Decus Parquet va néixer el 1993 després de molts anys d’experiència i després de somiar un projecte. Va néixer amb la voluntat de la Carme i l’Alfons d’apropar a tothom la seva passió pels paviments de fusta. Aquesta il·lusió per la nostra feina ens ha fet arribar fins al dia d’avui, sempre buscant introduir els millors productes i les últimes novetats. Actuació individual, aquest és un dels nostres lemes: cada client és una nova oportunitat per portar a terme allò que més ens agrada, que els nostres amics gaudeixin de l’experiència de poder renovar casa seva.

Amb més de dos-cents paviments diferents a la nostra botiga de Canonge Baranera 61, podràs disfrutar de visualitzar tota mena de paviments i de segur que trobaràs el que buscaves; podràs tocar tot tipus de textures que actualment revolucionen el món dels paviments de fusta i laminats; podràs veure els nostres dissenys de portes artesanals, en què duem a terme un seguiment des del primer procés de fabricació. Per no parlar de les nostres escales: tu imagina-la i nosaltres la farem realitat. Podràs veure totes les novetats per a l’exterior: tarimes de fusta o tecnològiques. Deixa’t traslladar a un espai on l’especialització i el bon servei són la nostra diferència.

Sempre amb la voluntat d’introduir novetats, aquest any apostem per la nostra marca de parquets: SINGULAR. Neix a partir d’una il·lusió de fer una cosa diferent, pel neguit de ser diferents i ser cada dia millors, i per això no hi ha res millor que apropar la fabricació del parquet a cada client. SINGULAR representa qualitat, garantia, experiència i exclusivitat. La possibilitat de personalitzar el teu parquet fa que cada parquet que fem a les nostres instal·lacions sigui únic i exclusiu.

BADALONA HOME DESIGN’15

Decus Parquet, sempre buscant alguna cosa diferent, aquest any ha volgut portar a terme una col·laboració amb diverses empreses del sector de la construcció. Els fruits de la primera edició de Badalona Home Design ens van donar la possibilitat de fer una cosa impactant, diferent i trencadora. Un valor afegit de la nostra empresa és el col·laboracionisme, i no hi ha res millor que poder-lo portar a terme amb empreses referents de Badalona.

Hem dut a terme diverses actuacions dins d’aquesta edició, però el fil conductor ha estat la funcionalitat, donar a conèixer les noves tendències i fer valer la nostra experiència en tot tipus de paviments. Per aquest motiu en aquesta edició mostrem dins la decoració d’un saló una tarima massissa de roure amb disseny de punta Hongria. Molts poden pensar que és un paviment d’una altra època, però, com tot, ara torna i amb més força que mai, amb noves textures i acabats. Vam idear un jardí interior, per tal d’integrar un espai verd i de relaxació, dins una casa. En aquest ambient, afegim una tarima d’exterior que mai s’ha pogut veure a Catalunya, així que us presentem una primícia en textures, realment impactant. I, per descomptat, un parquet flotant multicapa Kahrs de fusta de roure. No deixarà indiferent en un dormitori trencador.

Canonge Baranera, 61
08911 Badalona

T. +34 93 464 37 02
decusparquet@hotmail.com http://www.decusparquet.com