Small alberch 1

ALBERCH,

fustes i sanitaris
DES DE FA 75 ANYS, EN QUE ES VA FUNDAR L’EMPRESA A BADALONA, EL NOM DE ALBERCH HA ANAT ESTRETAMENT LLIGAT AL DE LA NOSTRA CIUTAT. AL LLARG D’AQUESTS ANYS EL BINOMI “ALBERCH DE BADALONA” HA ESTAT RELACIONAT AMB LA IMPORTACIÓ I COMERÇ DE LA FUSTA

A l’hora de plantejar un projecte, conceptes com el d’una visió integradora, l’atractiu intemporal i l’atenció al detall, estan ben amunt a la nostra llista.

En aquest espai hem volgut crear un joc de línies pures que tingui com a resultat un entorn de pau i tranquil·litat, necessari per gaudir profundament del moment del bany.

La tonalitat natural dels materials ens proporciona la neutralitat que busquem i aprofitem els canvis de pla per emfatitzar cada una de les funcions del bany.

A la dutxa el pla vertical se separa de la paret i es revesteix en una tonalitat més clara, la mateixa que el plat de dutxa.La il·luminació que projecta des de la part posterior marcarà encara més aquest trencament. El to més fosc revestirà la resta de plans verticals i horitzontals exceptuant la tarima de fusta on una banyera d’estil clàssic serà la protagonista.

Aprofitant l’alçada de l’espai, introduïm l’element natural formant un jardí interior de plantes suspeses, omplint aquest volum de verd i creant un oasi privat.

Carretera de Mataro, 27
08910 Badalona

T. 93 389 42 00
info@alberch.com http://www.alberch.com