Small atmosfera 1

ATMOSFERA,

interioristes

Atmosfera-Showroom va néixer sota el bressol d’una empresa familiar dedicada a les tapisseries, els cortinatges i els teixits per a la llar i compta amb més de 35 anys d’experiència en el sector.

Ens distingim per oferir productes innovadors i de gran qualitat. Som especialistes en cortinatges i tapisseries, treballem amb les millors marques nacionals i internacionals i amb més d’un milió de referències on poder trobar el que millor s’adapta a cada espai i decoració.

La nostra vocació és oferir el millor servei i qualitat als nostres clients, buscant sempre sorprendre i crear atmosferes noves, per aconseguir una decoració totalment personalitzada a cada espai que decorem.

TOT EL QUE PODEM OFERIR

Tot tipus de cortines a mida, paquetos, enrotllables, panell japonès...

Papers pintats, edredons exclusius, coixins, catifes, quadres, il·luminació, petit moble auxiliar, objectes de decoració...

EL NOSTRE PROJECTE

El nostre projecte ha estat inspirat en una decoració industrial, normalment present als lofts.

El leitmotiv d’aquest ambient creat en col·laboració amb Mobles Zamora, RM Estudi i Atmosfera Showroom era respectar al màxim els elements estructurals originals, que són els encarregats de consolidar l’encant d’aquest estil tan particular. Parlem d’elements com ara columnes, sostres alts, pavès, reixes envellides…

Els teixits escollits per vestir aquests ambients son harmoniosos i dinàmics, sempre amb un estil contemporani.

El resultat és un interiorisme cool i chic. Hem treballat amb teixits geomètrics que recorden la imatge corporativa d’aquesta nova edició de BHD.

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

Mobiliari: Mobles Zamora

Pintura: José Jiménez

Il·luminació, so i imatge: ADC Art & Disseny Càlid,GMB instal·lacions

Tapisseries i cortines: Atmosfera-Showroom

Electricitat: Reafes Emili Zamarreño

Paviment: Decus Parquets, Weber

Espais verds: Quercus Jardiners

Canonge Baranera, 22
08911 Badalona

T. 93 464 49 57
eliruizcar@gmail.com http://www.atmosfera-showroom.com